torsdag 4 juni 2009

Cirkus Fjällsippan

Idag har vi varit på cirkus, en alldeles fantastisk cirkus!
- avslutning på storbarnens dagis.
Prinsessan var lindansös, lejontämjare, häst, clown, elefant... Storprinsen var herr Gurkas dansande bror, världens starkaste clown, elefant...
Fascinerande att de kan få ihop det så fint!
Fina, kreativa fröknar (och barn och föräldrar!) som vi kommer sakna väldigt!!!

L.

4 kommentarer:

Sanne sa...

Hej...Egentligen är det inte så fascinerande, bara så ni vet. Vi får lov att "låna" alla underbara barn. Och genom att lyssna in deras sätt att "vara", samtidigt som vi tillåter en impulsiv livsglädje att blomstra, finns allting där mitt framför näsan på oss. Tillsammans skapar vi, ur enkla,enkla medel en cirkus...en teater...ett livsäventyr. Ur en total konstnärlig närvaro. Allt är möjligt när man lyssnar med hjärtat......

Vildängel sa...

Men det är just det som är så fantastiskt att ni gör - lyssnar med hjärtat, låter livsglädjen blomstra och låter barnen skapa själva!
Det är ju tyvärr ingen självklarhet att vuxna gör det... Jag är lycklig över att våra barn har fått uppleva det hos er och jag önskar innerligt att de kommer till nya platser (lekis/skola) där de får mötas lika fint som hos er.
Lisa

Majja Almqvist sa...

Kära vildänglar, vad är det för ljud/reklam som dyker upp när man går in på bloggen? Antagligen ska det väl vara här, men det hör inte riktigt ihop med bloggen...kram på er!

Vildängel sa...

Hej Mijima
Det är ljudet till en filmtrailer som ligger längre ned på sidan, den startar tyvärr automatiskt, men man kan gå ner och stoppa den.
// Anders