torsdag 30 april 2009

...tredje BOM!

Så är kontrakten påskrivna.
Nya liv ska flytta in i vårt kärlekshus, nya barnafötter ska springa över trägolven, nya drömmar ska fylla salarna, nya händer ska vårda vår drottning.

Det var så roligt att träffa våra efterträdare, de känns fina och jag tror de kommer ta väl hand om vår Kärlek.Kvällen - HÄRLIGT valborgsfirande i Vårdinge. Eldshow, sång och musik, brasa, häst&vagn och MASSA härliga vänner! Tänk att de är så många och fina! Alldeles varm inuti trots kall kväll.
Vi får fortsätta med Vårdinge-valborg som tradition även i framtiden. Det blir ett fint tillfälle att återse alla.

Lisan.

3 kommentarer:

Monika sa...

Härligt
Grattis det är skönt när allt papper är påskrivna.
Jag har oxå sålt mitt drömhus...
Det var ett fantastiskt hus men låg helt fel, på skånska slätten.
Nu har vi hus vid hav å klippor å himmel å vi trivs mycket bättre.
Vi har hittat rätt plats för oss just nu.
kram
Monika

Ulrika sa...

Hej Lisa,
vi lovar att ta hand om er Kärlek och det ÄR verkligen våra drömmars hus också. Vilken förälskelse vid första ögonkastet! Vi längtar efter att få flytta in.
Vi tyckte dessutom att det var spännande att träffa er. Hoppas att ni kommer trivas i ert nya hus. Nu hoppar vi också – ut i vårt nya liv i Axala.

hälsningar
/Ulrika med fanilj

Vildängel sa...

Monika, det låter ju ungefär som oss - från det fantastiska huset till hav, klippor och himmel!
Jag tror det är rätt plats för oss också. Helst av allt hade vi velat flytta huset men det är ju inte så lätt... Dessutom är det lite skönt att komprimera, prioritera och tränga in sig på lite mindre yta.

Ulrika, Ja det var verkligen jätte spännande och roligt att träffa er, det känns bra att lämna över till er och jag hoppas ni får det alldeles fantastiskt här!
/Lisa