torsdag 5 februari 2009

Hej igen,

Vill bara poängtera att nedanstående erbjudanden gäller även om jag inte hunnit få med allt i butiken (den är uselt uppdaterad och rörig, jag vet, jag vet....).
För tillfället tycker lillprinsen inte alls att mamma ska jobba... framförallt inte vid datorn... och tiden utan honom/när han sover är så knapp och han sover så dåligt på natten just nu - usch alla dessa jobbiga tänder som ska tränga sig fram... fortfarande...
... och egentligen har han ju helt rätt, det är inte alls att jobba framför datorn jag vill! Det är liksom bara en bieffekt som tenderar att ta upp allt för mycket av mig och min tid...

Ack så mycket hon ville och så lite hon hann med...

Ibland längtar jag till ett vanligt jobb som jag kan gå till... och gå hem ifrån... och släppa helt... och bara vara med mina barn när jag är det istället för detta som blir liksom varken eller... inte riktigt jobba och inte riktigt vara ledig...
Kanske är det en illusion, den där visionen vi har...
Vi omprövar beslutet... mannen har gått och blivit anställd för första gången på ca hundra år... visserligen bara ett tillfälligt vikariat... på Cirkör... men ändå... väldigt ovant för oss att han ska åka och jobba fem dagar i veckan... det har bara skett under långfilmer tidigare och då är det så väldigt tillfälligt.
...och jag börjar jobba på Vårdinge fhsk en dag i veckan (skapande dans/rörelse/färg/form). Vilket jag ser fram emot massor! - jag vill mycket hellre jobba med dans än med datorn!!!
...och vid sidan av dessa nya arbeten fortsätter vi med de vanliga jobberierna... och lillprinsen fortsätter att vara hemma på heltid och storbarnen på lekis 15 timmar och så sover vi ibland... men det är kanske lite onödigt...

Nåja, puss till er alla, nu ska jag gå och pussa vidare på mina ljuvliga, busiga ungar och min ljuvliga sjuke man.

L.

2 kommentarer:

ecoloco sa...

Härligt att ha hittat hit! Har ju sett dina fina kläder på Ekovaruhuset.

Fin vision ni har att väva ihop alla delar av era liv till ett. Spännande att följa er och se hur det går. Jag vet precis hur det är när de små protesterar mot allt datorjobb...jag har nu ställt ett extra tangentbord vid datorn för min lilltjej så hon kan sitta i mitt knä när jag jobbar och "hjälpa till". Det tycker hon är superroligt (en liten stund åtminstone).

glada hälsningar
Loa

p.s. tack för idéer och tips ang ecolocos ekoshoppande. Håller med om strumpbyxorna...

Vildängel sa...

Hej Loa - Välkommen hit!
Jo vi har också kört med extra tangentbord vissa perioder (mest med de andra barnen), men just nu vill han bara få bort min uppmärksamhet helt från den här konkurrenten. Han som alltid har varit en liten en som bara hänger med på allt och tycker allt är spännande och roligt (typiskt tredje barn?) har nu fått en mkt stark 2-års-vilja och vill helst ha sin mamma för sig själv!
Men det hänger förstås också ihop med att jag egentligen inte vill hålla på med det där dataarbetet... Butik och marknadsföring är egentligen inte riktigt min grej, det är du väldigt mycket bättre på!
Bloggandet är kul, där får jag skriva/skapa fritt men underarbetet som krävs för butik skulle jag helst vara utan... Får se hur det hela ska utvecklas... Jag står inför ett litet vägval nu när barnen börjar bli större och jag ska ut i världen och jobba lite. Ser verkligen fram emot det även om jag njutit mina sex år som hemmamamma och hemmaarbetande.

Jag kommenterade förresten ditt norrlandsinlägg + om tygblöjor också, men kanske försent? Tänkte eftersom du hittade hit nu..?
Tycker iallafall väldigt mycket om både din blogg och butik!
Och det med strumporna var i första hand mina egna vanliga strumpor från LivingCrafts som jag ju inte köpt hos dig. Men barnstrumpbyxorna (bomull) kunde också vara bättre... Ull däremot tycker jag har varit bra.
Lycka till igen i inköpsdjungeln!

Du kanske inte ens tittar här och läser allt mitt skriveri... kanske skulle svarat hos dig istället... hm, nu står det här iallafall.
må så gott!
Lisa