onsdag 2 juli 2008

gott & blandat

Hon är nyfrälst och ser såå mycket fram emot att få dansa dansa dansa och njuuta och flyga lätt till denna ljuvlighet på lördag i Skottvångs grufva.



I morgon blir det dans (Lisa för kropp & själ) här hemma i salen. Sent påkommet, bestämt idag! Kanske blir det "privatlektion" för ML, men VÄLKOMMEN du också om du har lust och möjlighet!


...och så två ekotips:

- Nyköping har fått en alldeles egen riktigt fin och bra ekologisk butik + café BRAVO kaffe & kläder
- Och H&M har fått riktigt fina underkläder i ekologisk bomull.

Hon har barnlediga dagar, vilket verkligen hör till ovanligheterna så hon passar på att göra allt allt ALLT det där som inte hinns med annars, allt ifrån att jobba, jobba, skapa, skapa till att strosa på stan helt själv och bada med levande ljus och stjärnglitterbadbomb (som hon fått i present för allt för länge sen men inte kommit sig för att använda). Det där med att ta hand om sitt yttre hamnar alltid så väldigt långt ner på prioriteringslistan.... men nu behövs det verkligen, lite lisa för kroppen utöver dansen. I morgon ska frisör-vännen klippa henne också - underbart!

och barnen de samlar snäckor, fiskar krabbor, gräver sand och plaskar saltvatten med sin far och farfar. De är älskade och saknade.

LightLove/Lisa

Inga kommentarer: